Over ons

Vastgoeddatabank Nederland is een zusteronderneming van Bouwkundig Tekenbureau Seerden. Vanuit het tekenbureau is na jarenlange ervaring in het bouwkundig tekenwerk en het continu ervaren van de problemen welke bedrijven ondervinden om een goed tekeningenbeheer te hebben de Vastgoeddatabank ontstaan. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen, zijn wij in staat klanten op meerdere vlakken te ondersteunen. Sommige werkzaamheden zullen daarom door het tekenbureau worden uitgevoerd.

Onze Vastgoeddatabank is de oplossing voor het structureren van al uw vastgoeddata. Analoge data zoals tekeningen en rapportages worden gedigitaliseerd, digitale data wordt gestructureerd en alles wordt opgeslagen in een veilige online omgeving. Uw gehele archief is op elke locatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor de door u geselecteerde gebruikers.

Vastgoeddatabank Nederland is onder te verdelen in VGDB Databank en VGDB Projecten. Beide onderdelen werken grotendeels hetzelfde maar hebben beide een ander doel.

In de VGDB Databank wordt pandgebonden data van een organisatie of bedrijf opgeslagen, zoals bouwtekeningen, rapporten, documenten en foto's. Informatie uit de rapporten als vloeroppervlakten en EPA-labels worden overzichtelijk weergegeven in de hoofdpagina van een pand en van de gebruiker.

VGDB Projecten is de tool voor een gestructureerd verloop van het bouwproces. Binnen deze tool delen alle betrokken partijen zoals architecten, aannemers, installateurs en opdrachtgever, tekeningen en documenten met elkaar. Iedere partij heeft toegang tot het project en iedereen blijft op de hoogte van de vorderingen binnen het project. Is het project afgerond dan kunnen de bestanden ook weer overgezet worden naar Databank.

Voordelen digitaal archief

1

Goede structuur
Bestanden worden gestructureerd opgeslagen zodat ieder document of tekening makkelijk en snel gevonden is.

2

24/7 Beschikbaar
Online opslaan van het archief heeft als voordeel dat vanaf iedere computer, tablet of telefoon met internetverbinding het archief op te vragen is.

3

Up-to-date archief
Wijzigingen aan panden worden door onze bouwkundige medewerkers doorgevoerd en altijd toegang hebben tot de up-to-date tekeningen van het vastgoed.

4

Beveiligde databank
Onze databank is beveiligd met de laatste SSL-certificaten. De opslag gebeurt in een gerenommeerd datacentrum, met dagelijks meerdere back-ups,

Onze medewerkers

Onze enthousiaste medewerkers zijn breed inzetbaar en beschikken ieder over een eigen specialiteit. Lees hieronder over onze medewerkers, hun werkervaring en functie binnen het bedrijf en ontdek wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

 • Bjørn Seerden
  Bjørn is sinds 1999 werkzaam in de bouwkundige wereld. Al jaren heeft hij zich verbaasd hoe diversen…
 • Patricia Goossens
  Patricia is in 1991 afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Eindhoven. Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest…
 • Angelique van der Wal
  Angelique heeft in 1999 de 4 jarige bouwkundige opleiding aan het TLE afgerond. Na een aantal jaren…
 • Stefan Staal
  Stefan is via de VBO en MBO in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool Avans te ‘s-Hertogenbosch, afdeling…
 • Lars Traa
  Lars is in 2013 afgestudeerd aan het Koning Willem 1 College als Middenkader functionaris bouwkunde BOL 4.…
 • Martijn Hoeks
 • Rob Berden
  Rob heeft zijn opleidingen gevolgd op het “ROC ter AA te Helmond” (MBO) en “Avans Hogeschool te…
 • Heidy van de Rijdt
  Heidy heeft de secretaresseopleiding aan de MEAO gevolgd, na deze opleiding heeft ze gewerkt bij een arbodienst…
 • Maurice Duim
 • Hank van de Pas
  Hank is na zijn MBO opleiding 10 jaar werkzaam  geweest bij een architectenbureau in Eindhoven en daarna…
 • Jeffrey Bennik
 • Marina Brücker
 • Niels Seerden
 • Nicky Kopmels
 • Timo Kopmels