Geschiedenis

Vastgoeddatabank Nederland is medio 2009 opgericht door Bjorn Seerden. Na jarenlange ervaring in het bouwkundig tekenwerk en het continu ervaren van de problemen welke bedrijven ondervonden om een goed tekeningenbeheer te hebben vond hij het tijd dat hier verandering in kwam.

Tekeningenbeheer moest beter en gemoderniseerd worden. Het opslaan van dozen tekeningen in kelders en archiefruimten was niet meer van deze tijd! Het vinden van de juiste tekening was een tijdrovende klus. Door de tekeningen gestructureerd digitaal op te slaan en het koppelen van gegevens aan tekeningen is een tekening vele malen sneller te vinden.

Inmiddels zijn er verschillende partijen welke gebruik maken van de Vastgoeddatabank en blijven we door groeien. Door elk archief goed op te zetten en ervoor te zorgen dat wijzigingen altijd op tekening worden doorgevoerd wordt er grote tijds- en geldwinsten gegenereerd. De juiste up-to-date tekening is altijd aanwezig waardoor er verder kan worden gegaan met de core business van het bedrijf.