Projecten module

Open werken

VGDB Projecten is een tool om open met elkaar te werken. Deel tekeningen en documenten met het gehele projectteam.

 

 

 

Prijs

Kosten voor het gebruik van VGDB Projecten worden maandelijks afgerekend op basis van het aantal gebruikers per project. Kijk voor de laatste prijs update op: www.vgdb.nl

Revisiebeheer

Is uw project afgerond? Laat uw project omzetten naar VGDB Databank en wij verzorgen het revisiebeheer voor u.

 

Disciplines

Alle disciplines die betrokken zijn bij het bouwproces kunnen gebruik maken van VGDB Projecten. Van architect tot aannemer en van installateur tot opdrachtgever.

Versiebeheer

Houd bij welke versie er online staat zodat er nooit met oude tekeningen gewerkt wordt.

Beveiligd

VGDB Projecten is beveiligd met het laatse SSL-certificaat. Uw tekeningen en documenten zijn goed beveiligd zodat u zorgeloos alles kan delen met uw projectteam.

Mutatierapporten

Dagelijks of wekelijks een mutatierapport van alle wijzigingen in uw mailbox. Blijf altijd op de hoogte van de vorderingen binnen het project.

Actielijst

Een online actielijst welke toegankelijk is voor het gehele projectteam. Elke actie kan hier worden genoteerd met deadline en uitvoerder. De betreffende persoon kan de actie gereed melden. Ook het plaatsen van opmerkingen bij de actie behoort tot de mogelijkheden.

Plotservice

Vraag rechtstreeks via VGDB Projecten uw plot opdrachten aan. VGDB Nederland zorgt ervoor dat deze op de juiste plaats komen.