Digitaliseren

Het digitaliseren van analoge bouwtekeningen kan op 2 manieren worden gedaan. Afhankelijk van uw wensen kunnen bouwtekeningen gescand of omgezet worden naar digitale cad-tekeningen.

Scannen

Het scannen van uw oude bouwtekeningen gebeurt op groot formaat scanners, voor formaten als A2, A1 of A0. Scans kunnen gemaakt worden in de gewenste resolutie in zwart/wit, grijstinten of geheel in kleur.

Naast het scannen van bouwtekeningen op groot formaat scannen wij ook op klein formaat tekeningen, documenten en rapporten.

Digitale CAD-tekeningen

Een andere manier voor het digitaliseren van uw analoge bouwtekeningen is het omzetten naar digitale CAD-tekeningen. Onze bouwkundig medewerkers zetten deze tekeningen om in diverse tekenprogramma’s als Autocad en Revit. Het voordeel van deze manier is dat u met CAD-tekeningen een goede onderlegger heeft voor wijzigingen die u in de toekomst willen laten uitvoeren.

Bouwkundige Opname

Heeft u een pand waar geen tekeningen meer van zijn of waarvan de tekeningen niet meer up-to-date zijn? Geen probleem. Middels een bouwkundige opname op locatie brengen wij uw gehele gebouw in kaart en verwerken we de gegevens tot digitale bestanden.