Klanten

SUMMA College

VGDB Nederland verzorgt het volledige vastgoeddossier van het Summa College. Oppervlakten worden berekend, vluchtwegplattegronden worden bijgehouden en vergunningen worden verzorgd.

Het SUMMA College heeft geen omkijken meer naar hun vastgoeddata.

 

Lorentz Casimir Lyceum

De komende jaren zal VGDB Nederland zorg dragen voor de doorlopende revisie van het schoolgebouw Lorentz Casimir Lyceum. Gestart wordt met het in kaart brengen van de huidige situatie en het digitaliseren van het analoge archief. Vervolgens worden alle gegevens up-to-date gebracht. Ten slotte zal VGDB Nederland ervoor zorgen dat alle toekomstige wijzigingen op tekening wordt doorgevoerd.

Kinderfonds

Bij de meeste eigenaren of bezitters van meerdere vastgoed objecten is het tekeningen en documenten beheer altijd een ondergeschoven kindje.

Vragen als, "Zijn er tekeningen aanwezig?", "Kloppen deze tekeningen met de werkelijkheid?" en "Waar lopen de brandscheidingen."  worden dagelijks intern of door externe partijen gesteld.

Het Ronald McDonald Kinderfonds is daar niet anders in dan andere partijen. Waar zij wel anders in zijn is de belangrijke functie die zij vervullen voor zieke kinderen en hun familie. Op basis van een grote groep vrijwilligers aangestuurd door een professioneel team proberen ze de kinderen en ouders te ondersteunen in moeilijke tijd. Dit kan omdat ze vervolgens weer worden ondersteund door een grote groep particulieren en bedrijven die zich daar geheel of gedeeltelijk belangeloos voor inzetten. En wij zijn er trots op om tot deze groep te mogen horen.

Wij ondersteunen het Ronald McDonald Kinderfonds met de digitalisering van het vastgoedarchief, de digitale ontsluiting en opslag en de doorlopende revisie van de stukken. Zo kan er efficiënter, sneller en goedkoper worden gewerkt aan het beheer en onderhoud van hun panden.

Gemeente Eindhoven

VGDB Nederland verzorgt de tekeningen en foto's voor de aanbesteding meerjaren onderhoudsplanning van alle basisscholen binnen de gemeente Eindhoven. Van de 81 scholen zijn alle tekeningen digitaal en gestructureerd via de databank beschikbaar gesteld en er is een fotoronde gemaakt zodat alle gebouwen goed in kaart zijn gebracht. Alle betrokken partijen krijgen via de vastgoeddatabank toegang tot de gegevens.

Momenteel zijn we bezig om het gehele archief van de gemeente op orde te krijgen.

Stap voor stap zorgen we ervoor dat het datadossier compleet wordt.

 

SKPO

VGDB Nederland heeft opdracht gekregen om het archief van alle panden van het SKPO in orde te maken. De gegevens van alle panden worden verzameld, gedigitaliseerd en in de databank geplaatst. Ook onze PDC (PandDataChecklist) zal vervolgens worden uitgevoerd.