Structuur archief Kinderfonds

Bij de meeste eigenaren of bezitters van meerdere vastgoed objecten is het tekeningen en documenten beheer altijd een ondergeschoven kindje.

Vragen als, "Zijn er tekeningen aanwezig?", "Kloppen deze tekeningen met de werkelijkheid?" en "Waar lopen de brandscheidingen."  worden dagelijks intern of door externe partijen gesteld.

Het Ronald McDonald Kinderfonds is daar niet anders in dan andere partijen. Waar zij wel anders in zijn is de belangrijke functie die zijn vervullen voor zieke kinderen en hun familie. Op basis van een grote groep vrijwilligers aangestuurd door een professioneel team proberen ze de kinderen en ouders te ondersteunen in moeilijke tijd. Dit kan omdat ze vervolgens weer worden ondersteund door een grote groep particulieren en bedrijven die zich daar geheel of gedeeltelijk belangeloos voor inzetten. En wij zijn er trots op om tot deze groep te mogen horen.

Wij ondersteunen het Ronald McDonald Kinderfonds met de digitalisering van het vastgoedarchief, de digitale ontsluiting en opslag en de doorlopende revisie van de stukken. Zo kan er efficiënter, sneller en goedkoper worden gewerkt aan het beheer en onderhoud van hun panden.

Comments are closed.