Overzichten en filteren in VGDB

Creëer overzichten en filter op categorie in VGDB

De afgelopen jaren hebben we veel vragen en suggesties ontvangen van onze opdrachtgevers en gebruikers. Hieruit bleek dat er een aantal zaken steeds weer naar voren kwamen, overzichten creëren, filteren en doorklikken vanuit de overzichtspagina.  Deze functies zijn nu toegevoegd aan de VGDB.

Vanuit het dashboard overzichten maken van de W&R

Vanuit het dashboard kunnen diverse overzichten gecreëerd worden. Door op het woord of icoon brand te drukken wordt een overzicht gemaakt van alle onderdelen binnen het thema brand. Een klik op een oranje partje van b.v. transport laat alle bijna verlopen onderdelen van het hoofdthema transport zien. Wenst u een overzicht van alle verlopen onderdelen van al uw vastgoed dan kan op het label  "verlopen" in de legenda geklikt worden.

 

 

Vanuit het dashboard overzichten maken van energie labels

Ook vanuit het cirkel-diagram EPA-labels kunnen nu overzichten gemaakt worden. Een klik op het partje van label C geeft een overzicht van alle panden met een C-label. Ook op de tekst A, B, C, enz in de legenda kan geklikt worden voor een overzicht van dat label.

Filteren op categorie

Veel panden zijn voorzien van een categorie, b.v. woonhuis, kantoor, middelbare school of zelfs klant specifieke categorieën. De categorie wordt behalve op de VIP-pagina vanaf nu ook in de vastgoedlijst weergegeven. Daarbij is het ook mogelijk om de sorteren op categorie en te filteren via het keuzemenu categorie.

Zijn van uw domein  niet alle categorieën (goed) ingevuld of wenst u eigen categorieën toe te voegen? Geef dit door aan het team van de VGDB, dan kunnen wij dit opnemen bij uw panden. Dit kan via info@vgdb.nl of via het eventuele eigen VGDB-emailadres.

 

Log in op https://mijn.vgdb.nl  om de nieuwste functies te bekijken en te proberen.

Comments are closed.