VB&C en Vastgoeddatabank Nederland breiden samenwerking uit

Na een jarenlange goede relatie tussen VB&C en Vastgoeddatabank Nederland breiden wij per 1 januari 2023 de samenwerking uit ter optimalisatie en versterking van de ondersteuning voor onze opdrachtgevers.

VB&C staat in de markt bekend als een technisch tekenbureau met het specialisme op installatietechnisch en veiligheidskundig tekenwerk. Voor een deel van deze klanten worden de tekeningen beheerd via een online portal. Daarnaast ondersteunen de veiligheidskundigen tal van bedrijven met het opstellen van hun bedrijfsnoodplan als integraal onderdeel van de organisaties.

Vastgoeddatabank Nederland staat juist bekend om de uitgebreide online database met vastgoed gerelateerde tekeningen en documenten en de mogelijkheid overzicht te creëren in alle wettelijke, zorgplichtige en wenselijke keuringen. Bovendien beschikken zij over een sterk bouwkundig team in 2D en BIM tekenwerk en een eigen scanafdeling voor het digitaliseren van papieren archieven.

Door het uitbreiden van de samenwerking zal de komende 2 jaar de online portal van VB&C worden overgezet naar de online database van Vastgoeddatabank Nederland, waardoor er meer mogelijkheden ontstaan voor huidige en toekomstige gebruikers. Daarnaast zullen de wederzijdse klanten meer mogelijkheden kunnen benutten voor het bijhouden van het revisietekenwerk op bouwkundig, elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied, in 2D en 3D BIM niveau.

Met deze uitbreiding ontstaat een nog breder en professioneler dienstenpakket voor eigenaren en beheerders van vastgoed.

 


 

 

 

VB&C
Frank Claas
Joost van Beek

 

Vastgoeddatabank Nederland
Bjørn Seerden

 

Mocht u naar aanleiding van bovenstaand bericht interesse hebben in meer informatie laat het Paul Snellen dan weten via Paul@vgdb.nl

Download deze publicatie.

 

 

Comments are closed.